Η διαφορά μεταξύ των χαλαρών επίπλων και των σταθερών επίπλων σε ένα ξενοδοχείο

April 22, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η διαφορά μεταξύ των χαλαρών επίπλων και των σταθερών επίπλων σε ένα ξενοδοχείο

Πολύς πηγαίνει στη διακόσμηση ενός εσωτερικού ξενοδοχείων. Οι φίλοι που περιλαμβάνονται στο ντεκόρ ξενοδοχείων ξέρουν ότι ένα εξοπλισμένο καλά ξενοδοχείο έχει ένα ευρύ φάσμα των επίπλων. Με τα πολλαπλάσια δωμάτια που γεμίζουν επάνω με τα κομμάτια επίπλων, οι εσωτερικοί σχεδιαστές χρησιμοποιούν τα διάφορα υλικά και τις μορφές.

Πάντα αναρωτημένοι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ξενοδοχείων σας για το ύφος και το ντεκόρ επίπλων, στοιχηματίζουμε ότι έχετε. Οι διαφορετικές μορφές επίπλων ξενοδοχείων έχουν τα διαφορετικά ονόματα, οι άνθρωποι μη εξοικειωμένοι με τη βιομηχανία επίπλων μπορούν να έχουν ελάχιστη ή καμία γνώση αυτών των επαγγελματικών ονομάτων.

Υπάρχουν πολλές μορφές των υπαίθριων furnitureas επίπλων ξενοδοχείων outdoororhotel καλά. Σε αυτήν την θέση, θα μοιραστούμε πώς να διαφοροποιήσουμε μεταξύ των χαλαρών επίπλων και των σταθερών επίπλων σε ένα ξενοδοχείο.

Έννοια των χαλαρών επίπλων και των σταθερών επίπλων

Χαλαρά έπιπλα – τα χαλαρά έπιπλα είναι κινητά έπιπλα που δεν περιορίζονται από το διάστημα ή τη θέση. Δεν είναι στάσιμο και μπορεί να κινηθεί γύρω και να τοποθετηθεί αλλού. Πηγαίνει από πολλά ονόματα ???????????, κινητά, και χαλαρά έπιπλα.

Σταθερά έπιπλα – αυτός ο τύπος επίπλων συνήθεια-σχεδιάζεται συνήθως και καθορίζεται στην οροφή, τον τοίχο, ή το πάτωμα του ζωτικού χώρου. Τα σταθερά έπιπλα καθορίζονται μόνιμα σε μια θέση και τέλειος για τους μικρούς και περιορισμένους ζωτικούς χώρους. Αναφέρεται επίσης ως φύτευση των επίπλων ή των ενσωματωμένων επίπλων.

Διαφορά μεταξύ των χαλαρών και σταθερών επίπλων σε ένα ξενοδοχείο

Οι απαιτήσεις ύφους ενός ξενοδοχείου είναι διαφορετικές από ένα σπίτι ή έναν ζωτικό χώρο. Τα δωμάτια φιλοξενουμένων, τα καθιστικά, να δειπνήσουν, και οι αίθουσες συνεδριάσεων ορίζονται και με τους δύο τύπους επίπλων.

Εδώ είναι μερικές βασικές διαφορές μεταξύ των χαλαρών και σταθερών επίπλων σε ένα ξενοδοχείο

Καθορισμός

Τα σταθερά έπιπλα, όπως το όνομα προτείνει, καθορίζονται σε μια ορισμένη θέση και δεν μπορούν να κινηθούν γύρω.

Τα χαλαρά έπιπλα μπορούν να μετατοπιστούν εύκολα για να αλλάξουν τον προσδιορισμό ενός δωματίου.

Λειτουργία

Η φύτευση των επίπλων είναι πολυσύνθετη, ένα ενιαίο κομμάτι επίπλων μπορεί να εξυπηρετήσει τους πολλαπλάσιους σκοπούς. Για παράδειγμα, ένας πίνακας μελέτης ή ένα κρεβάτι τοίχων έχει το πρόσθετο διάστημα για την αποθήκευση.

Τα χαλαρά έπιπλα έχουν περιορίσει τη λειτουργία δεδομένου ότι τα περισσότερα στοιχεία επίπλων δεν έχουν την ειδική αποθήκη εμπορευμάτων ή τους χώρους αποθήκευσης.

Περιορισμοί

Τα σταθερά έπιπλα είναι περιορισμένα ή σταθερά σε μια θέση σε ένα ξενοδοχείο που θέτει όπου χτίστηκαν αρχικά. Κινούμενο θα ήταν αδύνατο χωρίς καταστροφή των επίπλων.

Εκτιμώντας ότι, τα χαλαρά έπιπλα σας αφήνουν να αλλάξετε τη θέση των επίπλων που κάνουν διαστημικών να φανούν ελκυστικότερα.

Τοποθέτηση

Τα σταθερά έπιπλα τοποθετούνται, χτίζονται, ή καθορίζονται σε έναν τοίχο, ένα πάτωμα, ή μια οροφή.

Τα χαλαρά έπιπλα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα και ο εσωτερικός σχεδιαστής ξενοδοχείων μπορεί να πειραματιστεί με τη θέση της τοποθέτησης επίπλων.

Διάρκεια

Τα ενσωματωμένα έπιπλα ξενοδοχείων είναι επί παραγγελία και δύσκολο να επισκευαστούν και να αποσυναρμολογήσουν μόλις εγκατασταθούν, επομένως, υψηλής ποιότητας υλικό χρησιμοποιούνται για το για να διαρκέσουν πολλά έτη.

Εκτιμώντας ότι, τα χαλαρά έπιπλα παράγονται μαζικά, έτσι, υπάρχει μια πιθανότητα για την ατέλεια και το λάθος. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την ποιότητα ούτε.

Σχεδιασμός

Είναι αλήθεια ότι τα σταθερά έπιπλα κάνουν το ζωτικό χώρο ξενοδοχείων να φανεί ευρύτερο, πιό tidier, και ευρύχωρο. Εντούτοις, ένας σχεδιαστής μπορεί να κάνει λίγα για να το σχεδιάσει δεδομένου ότι έχει καθορίσει σε μια θέση.

Ακόμη και ένας αυτοδίδακτος σχεδιαστής μπορεί να πειραματιστεί με τα κινητά έπιπλα, να το τοποθετήσει όπου επαινεί το διάστημα.

Κόστος

Τα σταθερά έπιπλα είναι κατασκευασθε'ντα επί παραγγελία και τα υλικά τείνουν να είναι υψηλότερης ποιότητας που το καθιστά ακριβότερο με τις συμπληρωματικές δαπάνες για την κατεδάφιση.

Τα χαλαρά έπιπλα είναι προσιτά και έχουν ένα λιγότερο λειτουργικό κόστος.

Παραδείγματα

Τα σταθερά έπιπλα περιλαμβάνουν τις πόρτες, τις καλύψεις πορτών, τα γραφεία τοίχων, τα baseboards, τα ράφια, τα σύνολα κουζινών, τα σκηνικά, τις ντουλάπες, και άλλων.

Τα χαλαρά έπιπλα περιλαμβάνουν τις καρέκλες, τους καναπέδες, τους πίνακες καθιστικών, το credenza, τους δευτερεύοντες πίνακες, nightstands, και άλλα κοινά καθημερινά έπιπλα.

Τελικά, ελπίζουμε αυτή η θέση καθάρισε όλες τις αμφιβολίες είχατε για τα χαλαρά και σταθερά έπιπλα σε ένα ξενοδοχείο. Εν ολίγοις, τα ενσωματωμένα έπιπλα καθορίζονται ενώ τα χαλαρά έπιπλα είναι κινητά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joanna Peng
Τηλ.: : 86-13928285584
Φαξ : 86-757-28339418
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)