Πώς να χτίσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου οποιοσδήποτε φιλοξενούμενος θα εκτιμήσει για;

February 24, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να χτίσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου οποιοσδήποτε φιλοξενούμενος θα εκτιμήσει για;

Ένας καλά σχεδιασμένος του guestroom θα εκτιμήσει τους φιλοξενουμένους σας που καλωσορίζοντας και άνετος. Πρόκειται να χρησιμεύσει ως ένας γρήγορος οδηγός αναφοράς, περιγράφοντας τη βασική κοινή λογική για το πώς να δημιουργήσει το δωμάτιο ξενοδοχείου σας ότι οποιοσδήποτε φιλοξενούμενος θα εκτιμήσει.

Εάν το ξενοδοχείο σας είναι πολυτέλεια υψηλών σημείων ή προϋπολογισμός-φιλικό, οι φιλοξενούμενοί σας πρόκειται να το αναμείνουν για να πάνε για την άνεση, τη ζεστασιά, την ευκολία, και μια πιό homier αίσθηση. Το σχέδιο ενός ξενοδοχείου είναι τελικά τι μιλά στην εικόνα και το persona του εμπορικού σήματος.
 
Εάν είστε στη βιομηχανία φιλοξενίας, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να υπάρξουν ακριβώς οι σωστές επιπλώσεις ξενοδοχείων. Τα έπιπλα ξενοδοχείων πρέπει να είναι μοντέρνα, άνετα, και πρακτικά. Πρέπει επίσης να είναι μια καλή αξία. Ένα άνετο κρεβάτι είναι πιθανώς ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια που θα καθορίσουν την ποιότητα του φιλοξενουμένου ξενοδοχείων της παραμονής. Το κατευναστικό και αναπαυτικό καλό ξενοδοχείο Α είναι επίσης ικανό υπό τον όρο ότι «στο σπίτι» κατευναστική και χαλαρώνοντας αίσθηση. Οι φιλοξενούμενοι ξενοδοχείων θέλουν τα κομμάτια που είναι λειτουργικά, βελτιωμένος, και εύχρηστος. Ένα άνετο κρεβάτι, ένα στρατηγικά τοποθετημένο γραφείο, και μια ντουλάπα όλες θα καταστήσουν το χώρο ευκολότερο να χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα έπιπλα που στερούνται την απαραίτητη λειτουργία πρόκειται να πάρουν τους επισκέπτες επιδεινωμένους.
 
Είναι ζωτικής σημασίας να υπάρξει εύκολη πρόσβαση στον επαρκή φωτισμό. Πρέπει να υπάρξει φωτισμός από το κρεβάτι που διαβάζουν, τη TV προσοχής, και την εργασία. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να είναι σε θέση να ανοίξουν ένα φως επάνω στην είσοδο του δωματίου, έτσι είναι σε θέση να αξιολογήσουν γρήγορα τα περίχωρά τους. Ένα επίδομα, παρέχει ένα nightlight. Τα δωμάτια ξενοδοχείου είναι συχνά άγνωστα περίχωρα, και τα ατυχήματα μπορούν (και πιθανός θα συμβεί) πότε οι φιλοξενούμενοί σας δεν μπορούν να δουν αρκετά καλά να βρούν τον τρόπο τους στο σκοτάδι.
 
 
 
Τα μαλακά φύλλα που δεν ενοχλούν το δέρμα, το σωστό μαξιλάρι, ο τύπος ινών χρησιμοποιούμενων, και η αρίθμηση νημάτων είναι ακριβώς μερικά πράγματα που πηγαίνουν στην παραγωγή μιας τέλειας εμπειρίας ύπνου. Σε μια έρευνα ταξιδιού, 78% των εναγομένων είπε ότι αισθάνονται τα ξενοδοχεία πρέπει να προσφέρουν τα άνετα κρεβάτια και τη μαλακή κλινοστρωμνή.
 
Ο πάγκος αποσκευών έχει γίνει ένα πολυσύνθετο προσάρτημα στο guestroom. Στο σημερινό σύγχρονο ξενοδοχείο, είναι πολύ κατάλληλο για τη συσκευασία ή να ανοίξει. Ένας καλά σχεδιασμένος πάγκος αποσκευών μπορεί επίσης να έρθει σε πρακτικό ακόμα κι αν δεν μπορείτε να παρέχετε αρκετή αποθήκευση. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια πρόσθετη επιφάνεια για τη διάταξη θέσεων.
 
CWho δεν αγαπά μια comfy καρέκλα όπου μπορείτε να κλωτσήσετε τα πόδια σας επάνω; Σχεδιάστε ένα άνετο διάστημα όπου ο φιλοξενούμενός σας μπορεί να υποχωρήσει, διάβασε ένα βιβλίο, ή κάθεται ήσυχα.
 
Ενσωματωμένοι σταθμοί χρέωσης USB & ασύρματη χρέωση
Έξυπνες συσκευές ομιλίας (σκεφτείτε την ηχώ του Αμαζονίου)
Έξυπνοι έλεγχοι – Apps που ελέγχουν όλα από το άνοιγμα της πόρτας σας στη θερμοκρασία δωματίου στην υπηρεσία δωματίων με μια ταμπλέτα
 
Σαν κατασκευαστή, παρουσιαζόμαστε συχνά σε ένα πρόγραμμα αφότου το σχέδιο είναι πλήρες. Τώρα μπορείτε ποιος είναι ο σημαντικότερος τους. Καλά, με απλά λόγια, το σχέδιο πρέπει να παρουσιαστεί στη ζωή. Η εργασία με τον κατασκευαστή της Henar Hotel Furniture θα καταστήσει την εργασία σας εύκολη.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Joanna Peng
Τηλ.: : 86-13928285584
Φαξ : 86-757-28339418
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)